Vepřové maso, Strana 2

KRKOVICE S KOSTÍ
202 Kč / kg

Nachází se za krkem a pokračuje k zadním žebrům, kde plynule přechází do kotlety. Proto je zadní část krkovice poměrně dost libová. Díky mramorování ("pavučinky" tuku...

Kód: 1014
KŘÍŽOVKY
KŘÍŽOVKY
Na dotaz
85 Kč / kg

Jedná se o maso z kýty odříznuté tak aby na kosti zůstalo masové a částečně tukové krytí. Lze ho rozseknout na 2-3 menší díly a péct v troubě, třeba na pivu, nebo na kmínu....

Kód: 1012
Kýta bez kosti
163 Kč / kg

Jde o zadní nohu až ke kolenu, skládá se z mohutné kosti obalené dlouhými svazky svalových vláken. Obsahuje minimum tuku a má tak při zpracování tendenci vysychat. Jedná se...

Kód: 1015
LALOK
LALOK
Na dotaz
96 Kč / kg

Jedná se o tučné části vepřového podbradku střídající se s vrstvami masa. Hodí se do ovarů, na přípravu tučné polévky, používá se na výrobu jaternic, nebo obalený v česneku s...

Kód: 1016
LEDVINKY
Na dotaz
76 Kč / kg

Kód: 1017
LÍČKA
Na dotaz
169 Kč / kg

Kód: 1018
130 Kč / kg

Kód: 1020
NOŽIČKA
NOŽIČKA
Na dotaz
25 Kč / kg

Používají se především na silný a tuhý vývar vhodný pro výrobu tlačenky. Jsou velmi bohaté na kolagen.

Kód: 1021
OBÍRAČKOVÉ KOSTI
45 Kč / kg

Kód: 1022
OŘEZ
OŘEZ
Skladem
125 Kč / kg

Nejčastěji se používa na domácí sekanou na mletí a nebo na výpečky. Je také nedílnou součástí pro výrobu klobás a lunchenomeatu.

Kód: 1023
panenka
PANENKA
Skladem
265 Kč / kg

Jedná se o nejjemnější část vepřového masa. Je to dlouhý úzký sval umístěný uvnitř těla, pod páteří,táhne se od žeber k pánvi. Panenka je ideální na minutky, správně připravená...

Kód: 1024
PLEC BEZ KOSTI
155 Kč / kg

Kód: 1025
Nahoru
Další produkty
30 položek celkem
Zpět do obchodu