Neohodnoceno

KOLENO BEZ KOSTI

Ideální je ke dlouhému a pomalému pečení. Kůže při tepelné úpravě pěkně chrání maso, které je bohaté na kolagen a tím pádem velice šťavnaté, k ochucení stačí utřít česnek, sůl, trochu kmínu a výslednou směs vetřít do masa a do zářezů na kůži. Během pečení je třeba podlévat vypečenou šťávou a koleno otáčet. Na konci pečení dejte koleno pod gril a vypečte kůži pěkně do křupava. Koleno lze také snadno předvařit a v troubě pak jen dopéct, lze ho vykostit a získat tak šťavnaté kostky masa na guláš, do ovaru, na vrabce či k omáčkám – třeba na tradiční vepřové v mrkvi. Z kolene a případně i nožiček také snadno připravíte domácí sulc, neboť jsou bohatá na kolagen. 

Skladem
Kód: 1009
149 Kč
Kategorie: Vepřové maso
Hmotnost: 1 kg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu